Referenssit

Navy Blue Trading Ltd

Vuonna 1998 perustetun Navy Blue Tradingin toimialana on vapaa-ajan merkkivaatteiden ja jalkineiden maahantuonti sekä tukku- ja vähittäismyynti. Pääasiassa Helsingin Lauttasaaressa ja Hangossa toimiva yritys on ollut perustamisestaan lähtien Accadon ja sen edeltäjän asiakkaana. Toimitusjohtaja Jussi Tarma toteaa, että yhteistyö Accadon kanssa ja sen mukana liiketoiminnalle tärkeät tunnusluvut ja raportit ovat hioutuneet hyvälle tasolle. Samaan hengenvetoon hän kuitenkin muistuttaa, että prosessien läpiviemiseen täyteen toimintakuntoon täytyy varata aikaa.Tarma kertoo, että Helsingin ja Hangon lisäksi Navy Blue Tradingin tuotteet ovat kuluttajien saatavilla yhteistyökumppaneiden kautta Lempäälässä, Salossa, Orimattilassa ja Lappeenrannassa. Tukkukaupan toiminta-alueena on koko Suomi. Lisäksi saatavuutta parantaa koko ajan laajeneva verkkokauppa. Viime vuoden liikevaihto oli lähes 2 milj. euroa. – Tuotevalikoimassamme nousee esille merihenkisyys, Tarma kuvailee. Myymme itseämme hyvällä laadulla ja hinta/laatu-suhteella, palvelulla sekä vaativaa kuluttajaa kohtaavalla myymäläkokemuksella. Samanlaisia vaatimuksia asetamme myös yhteistyökumppaneillemme, joiden eturivissä taloushallintoamme palveleva Accadokin on.

Jussi Tarma – Navy Blue Trading Ltd

Leevene Oy

Leevene Oy on luotettava veneiden korjaamiseen ja huoltoon erikoistunut osaaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus veneisiin liittyvistä korjaus- ja huoltotöistä.

Leevene Oy on ulkoistanut taloushallinnon Accadolle vuodesta 2010 lähtien. Ulkoistus on ollut erinomainen valinta ja Leevene Oy on voinut keskittää omat resurssinsa omaan liiketoimintaansa.

Suosittelen!

Jori Kaunisto, toimitusjohtaja

Allmarine Oy

Allmarine Oy on veneiden kuljetuksiin ja nostoihin, laitureiden kuljetuksiin ja asennuksiin sekä erikoiskuljetuksiin erikoistunut yritys. Allmarine Oy:n yrittäjä Jari Tamminen kommentoi Accadon palveluita “kaikki on toiminut hyvin ja on pelkkää hyvää sanottavaa”

Maalaus ja Saneeraus Selma Oy

Selma on vuonna 1992 perustettu korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, jonka asiakkaina on mm. kaupungit ja isännöitsijäntoimistot.

Selmalla on ottanut 2016 käyttöön Accadon sähköisen taloushallinnon ja Selman Mari Ihalainen vertaa aikaisempaan perinteiseen kirjanpitopalveluun ja toteaa “palvelu tuntuu paremmalta, aikaa jää laskutukseen yms. tärkeisiin asioihin paljon enemmän”

Team Mark Oy

Team Mark tarjoaa laadukkaita ratkaisuja työvaatetuksen, liikelahjojen tai promootiotuotteiden hankintaan.

Team Mark sähköisti sekä ulkoisti taloushallintonsa ja otti käyttöön kokonaisvaltaisen toiminnanohjausjärjestelmän vuonna 2015. Tämän läpiviemisessä luotettiin Accadon rautaiseen ammattitaitoon.

Stenka Heino, toimitusjohtaja